Waarmee wij je graag van dienst zijn

Onze dienstenpakket bestaat uit vier specialismen: advies, content, vormgeving en internet. Daarbij zijn we een netwerkorganisatie die voor iedere vraag een specialist zoekt met het juiste antwoord. Het netwerk bestaat uit adviseurs, vormgevers, beeldmakers en internetspecialisten. Maar ook uit juristen, financials, mediaplanners, SEO deskundigen, Social Media specialisten, providers, drukkers, standbouwers, promotiehandel, organisators, supportbureau's, opleiders, coaches, enzovoort.

Iets heel goed doen is onvoldoende als je niet het goede doet

Voor ons begint iedere communicatieopdracht met het antwoord op de vraag wat je wil bereiken en hoe je dit realiseert. Via strategieën, tactieken en technieken. Op basis van een ruime hoeveelheid gezond verstand vanuit old school communicatiewetten en ingebed in de new school communicatiewereld. Zowel online als offline. 

Vormgeven is vooral informatie toegankelijk maken

Ontwerpen, vormgeven en opmaken. Passend bij de doelgroep en de boodschap. Met hart voor creativiteit, oog voor het gewenste doel en een luisterend oor voor de klant. Van huisstijlen tot nieuwsbrieven. 

Doeltreffend communiceren betekent dat de bedoeling wordt begrepen

Teksten, tekeningen, foto's en films zijn onze bouwstenen om de communicatieboodschap over te brengen. Daarbij draait het voor ons om de synergie tussen de vorm en inhoud. Zodat de boodschap overkomt zoals deze is bedoeld.

Ingewikkelde internetoplossingen werken alleen als het makkelijk is

Internet is voor ons meer dan een responsive website. Wij bouwen op maat de meest uitlopende online-oplossingen. Van compacte websites tot complete applicaties. Met alles wat daarbij komt kijken aan functionaliteiten en conversies. Met gebruik van een toegankelijk CMS. Aangevuld met hosting- en onderhoudsdiensten.